la 1480 m altitudine in PN Retezat
Share Button

Bucura lake in Retezat National park

Cabana noastră se afla situată pe principalul drum de acces în Parcul Național Retezat.
Accesul nordic se face din drumul național Hațeg-Petroșani (DN66-E71). În localitatea Ohaba de sub Piatra se intra pe drumul Judetean 667A.
De acolo drumul până la Complex turistic Cabana Pietrele trece prin Sălașul de Jos, Sălașul de Sus, Nucșoara și Cârnic
Cabana se afla la 1h 30 min distanta de Cârnic, accesul se face pedestru pe drumul forestier de acces, traseu marcat cu bandă albastră.
Autoturismele si motocicletele nu au acces pe drumul forestier către cabană, aceastea se lasa la Cârnic în parcare cu plata sau în cea fără plată. Exceptie fac cele de interventie cât și cele ce deservesc cabana.
Accesul vestic se face din drumul național Hațeg-Petroșani (DN66-E71). Din localitatea Sântămărie Orlea, lânga castelul Kendeffy se intră pe DJ686 prin Sânpetru și Râu de Mori spre sat Suseni cu punct final Complexul turistic Râușor, de unde, pedestru se urmeaza traseul marcat de cruce albastra prin Șaua Ciurila până la Cabana Pietrele cu o durata de 2h 30 min.
Accesul sudic se face parcurgand Masivul Retezat de la Cabana Buta, Cheile Buții sau Câmpu lui Neag pe trasee turistice marcate.

Pentru rezervari

Apel sau SMS
+40722715595 (Vodafone)
+40374975188 (Orange)

VA RUGAM SA INSISTATI CU APELURILE, SEMNALUL ESTE OSCILANT! TRIMITE-TI SMS, VA RASPUNDEM!
SUNT VALABILE DOAR REZERVARILE LA CARE AVETI CONFIRMARE!

Pentru alte detalii si intrebari:
cabanapietrele@gmail.com (doar in perioada 1 septembrie – 1 iunie)

intregul personal se afla la cabana in sezonul de vara, nu avem acces la internet, ca atare va rugam sa nu faceti rezervari pe aceasta adresa ci sa folositi telefoanele.